Kursverksamhet‎ > ‎

Valpkurs med start 10/9

Välkommen till valpkurs

Varmt välkommen med din anmälan till en valpkurs som ger grunder och förutsättningar för att utveckla en god relation mellan dig och din hund. Kursen leds av erfarna instruktörer med god kunskap om hundars beteende och inlärning. Kursen ger kunskap om hundars beteende, fostran, inlärningsmetoder och din roll och ansvar som hundägare.  Din valp ska vara minst 4 månader samt vaccinerad för att få gå kurs. Du behöver vara medlem i Umeå brukshundklubb. Läs mer på http://www.ubhk.se/bli-medlem om hur du blir medlem. Kursen ges sju tillfällen varav två kommer att slås ihop till en avslutande dag i skogen.


Instruktörer: Anders Burstedt & Ola EngmanKurstillfällen:  

10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 12/10, 15/10Tider: 18.30-21.00


Upplägg: pga av utrymmesskäl och för att ge bästa förutsättningar för inlärning kan vi enbart erbjuda plats för en hundägare per valp.


I vissa moment arbetar vi med hälften av valparna åt gången. Då behöver din valp plats för att vila. Tillse att du kan lämna valpen i din bil, alternativt ta med bur som kan placeras i stugan.

Plats: Umeå brukshundklubb, Ön


Avgift: 1450:- (kurslitteratur ingår) + erlagd avgift för medlemskap. Kvitto på erlagd kurs- och medlemsavgift/medlemsbevis samt vaccinationsintyg visas upp vid första träffen. Vid frågor om betalning eller medlemskap, kontakta: hug@ubhk.se


Anmälningsvillkor: Anmälan är bindande. Betalning sker efter bekräftelse på plats, information om betalning skickas tillsammans med platsbekräftelse


Ändringar av datum, tid och plats kan ske i samråd med kursdeltagarna under kursens gång.
Anders Burstedt 
SBK instruktör och Hundtjänstinstruktör åt Försvarsmakten. Är även fodervärdskonsulent åt Försvarsmaktens hundtjänstenhet. Anders är aktiv medlem i UBHK sedan början av 90-talet och har idag schäfern Xanté 5 år.

Ola Engman Valp och allmänlydnadsinstruktör, Agility A1 instruktör. Ola har tre Bordercollies tillsammans med sin sambo Jeanette och är aktiv inom agility, vallning samt sök och spår med hundarna.Till vardags är Ola lärare på gymnasiet. Ola ser framemot kursen och att se valparna och deras hundägare utvecklas tillsammans.

 

KURSEN ÄR FULLTECKNAD

Comments