Klubben‎ > ‎

Uthyrning

Uthyrning av plan, klubbstuga, agility och MH-bana

Vill du hyra någon av de saker som är tillgängliga börjar du med att kontrollera om stuga eller banor redan är bokade. Det sker enklast genom att kolla i kalendern. Klubbens egna redan inplanerade aktiviteter är prioriterade vid bokning.

Hyra klubbstuga och appellplan

Klubbstugan och appellplan(er) kan hyras då Umeå BHK inte har några egna aktiviteter inbokade.Här finns aktuell prislista Uthyrning sker endast i undantagsfall under kvällar/helger i maj, juni, augusti och september. 

Hyra Mentaltestbana

Mentaltestbanan kan hyras av rasklubbar.  Testbanan skall återställas i ursprungligt skick. Om detta inte efterföljs sker en tilläggsdebitering om minst 250 kr.
Hyra av mentalbana och material:
  • Mentalbeskrivning: 500 kr
  • Mentaltest: 750 kr
Bokning av mentalbana sker via bokastuga@ubhk.se

Hyra Agilityplan

Umeå Brukshundklubben hyr ut sin agilitybanan till en viss kostnad. Alla egna aktiviteter går före. Under tiden 1/5 - 30/6 samt 15/8- 15/10 pågår många egna kurser så då hyrs planen bara ut med kort varsel (besked 3 v innan).

Aktuella priser hittar du HÄR

Är du intresserad av att hyra planen, kontakta bokastuga@ubhk.seDå planen inte är bokad är den öppen för fri träning för medlemmar i Umeå Brukshundklubb. Vi har ytterligare två planer utöver den inhängande kursplanen, där medlemmar kan träna om det är bokat.
Vill du veta när planen är bokad - se klubbens kalender

Hyra Uthyrningsstuga

Klubben har en friggebod för uthyrning. Den har 4 bäddar och kostar 300 kr. per dygn att hyra. 
Bokning sker via Kerstin Brandell-Sjöström, bokastuga@ubhk.se

Ekonomiska villkor

Grundprinicpen är att all uthyrning skall förskottsbetalas via klubbens Bg 5103-6119.  Om fakturering sker är faktureringsavgiften 20 kr. Påminnelseavgiften för ej inbetald faktura är 40 kr. Lagstadgad inkassoavgift tas ut om kravet förfaller till Inkasso samt ränta.
 


 

 

 
Ċ
Sekreterare UBHK,
18 okt. 2016 23:48
Comments