Inofficiell tävling i Rallylydnad

 Inbjudan till Inofficiell Rallylydnadstävling i Umeå!

Umeå brukshundklubb vill hälsa Er varmt välkomna till Vår inofficiella rallylydnadstävling i Vår nya fina inomhuslokal under februari månad! Vill du få prova på hur det känns att tävla och bli bedömd eller kanske vill finslipa momenten innan tävling? Ta då chansen att få bli bedömd av en auktoriserad domare!

När/Tid
22/2-14, 10.00–15.00

Var
Umeå, Teg – Loboohallen (inomhuslokal, se vägbeskrivning)

Domare
Monica Blom

Klasser

Nybörjare, Fortsättningsklass, Avancerad, och Mästare

Max antal ekipage: 42. Vid överskridet maxantal kommer bortlottning tillämpas.

Kostnad
60:-/ekipage

Övrig information
Tävlingen kommer att hållas i vår inomhuslokal – Loboohallen, där underlaget är konstgräs och temperaturen ligger kring 13 grader. Endast tävlande och ekipage näst på tur rymms i själva lokalen. Hundarna kan förvaras i bil eller i bur i väntrummen. Tänk på att ta på/med Er varma kläder samt täcke och bur till hunden då det kan vara kyligt i väntrummen. Ta gärna med extra stol att sitta på. Fika kommer att finnas till försäljning bestående av kaka samt kaffe/te! Tävlingsplanen är tillgänglig med rullstol, men handikappanpassad toalett saknas. Kontakta arrangören om Du gästar oss med rullstol.

Utbildnig av rallylydnadsskrivare kommer att ske under tävlingen så extra personer kommer att finnas på plan under Er runda.


Välkommna att anmäla er via SBK-tälving!

Vid funderingar kontakta:
Cecilia Israelsson                                    Nils Lindgren
0738261343                                             0702832286
israelsson_cecilia@hotmail.com          fbjusk@hotmail.com

Comments